Chei casa

Servicii profesionale de copiat chei

Copiat Chei Plane

Va oferim servicii de copiat chei plane,cheia plana sau (cu dinti) este cea mai uzuala cheie la nivel global. Cheile plane se diferentiaza prin profil, grosime,lungme si material.Cheile plane pot fi fabricate din fier, otel, aluminiu si alama.

Cheile plane sunt folosite pentru cilindri simpli,cilndri aplicati sau ingropati.Pe piata exista peste 2500 de profiluri de chei plane cu diferite modele. In acest moment putem Multiplica Chei plane in peste 95% din modele existente pe piata. Multiplicarea cheilor plane se face pe loc cu masini dotate cu freze speciale pentru copierea precisa a cheilor.

Aparatul DUO: cu ajutorul caruia putem sa copiem cheile plane, chei auto simple, chei cu barba sau cu barba dubla, chei ford speciale si chei de seif.

Chei plane

Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic la: 0744637661

Chei cu amprenta

Va oferim servicii de Copiat Chei cu amprenta ,cheile cu amprenta sau cheile reversibile ,acestea fac parte din categoria cheilor speciale caracterizandu-se prin securitatea ridicata, rezistenta sporita datorita materialelor speciale si usor de folosit fiind frezata pe ambele parti.

Cheile cu amprenta sunt de o securitate ridicata fiind folosite la usi metalice, usi termopan sau usi blindate. Cheia cu amprenta prezinta avantajul numeroaselor combinatii posibile find eliminat riscul ca o cheie sa deschida mai multi cilindri. In acest moment va putem Multiplica Chei cu amprenta tip” Kale, Ito, Bey, Mul-t-lock, Hugo, Yale” etc… .

Copierea cheilor cu amprenta se face cu masini si freze speciale, multiplicarea cheilor cu amprenta dureaza de la cateva minute pana la 30 minute in functie de complexitatea modelului de cheie.

Aparatul Twister: cu ajutorul caruia putem copia cheile tip amprenta si cheile auto tip laser

Chei cu amprenta

Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic la: 0744637661

Vrei sa copiezi o cheie casa, un tag acces, o cheie auto?