Chei auto

Copiere chei auto

Siguranta defineste conceptul care sta la baza copierii si programarii de chei auto. Executia acestor chei poate fi facuta pe loc deoarece dispunem de tehnologie avansata de la producatorul Silca.
La majoritatea vehiculelor putem realiza multiplicarea cheilor vechi pentru siguranta masinii dumneavoastra in cazul in care una dintre chei a fost pierduta sau deteriorata.

De ce ai nevoie de o cheie pentru masina noua?

Nu este cazul sa te alarmezi, dar trebuie sa stii cand ai nevoie de o cheie noua pentru masina ta si care sunt cauzele care duc la acest lucru.

  • sa se rupa lamela, iar un super glue nu iti p[oate fi de nici un folos
  • sa se deterioreze carcasa – incerci sa o lipesti cu banda adeziva dar totusi este deranjant
  • sa se uzeze cauciucul care acopera butoanele
  • sa se descarce bateriile, ducand la distrugerea cheii
  • sa nu mai poti porni motorul
  • sa nu mai raspunda la inchiderea centralizata.

Duplicarea telecomenzii auto nu este o joaca

Speram ca esti suficient de ingrijorat acum incat sa iei foarte in serios multiplicarea cheii auto si, mai mult decat atat, cui incredintezi aceasta manopera importanta, deoarece copierea cheii masinii necesita scule adecvate, iar noi le avem pe toate. Plus cunostinte aprofundate si indelung testate, mai ales ca noile tehnologii de concepere a telecomenzilor si a cipurilor nu lasa loc de erori. Insuficienta stapanire a meseriei poate face cheia inutilizabila, in cel mai bun caz, iar in cel mai rau, masina vulnerabila, de aceea activitatea de copiat chei auto nu poate fi lasata in seama amatorilor. De exemplu, in caz de pierdere/furt, nu este suficienta doar multiplicarea cheii auto, ci odata cu inmanarea uneia noi este obligatorie stergerea informatiilor cheii vechi. E o masura de siguranta, prin care se elimina riscul ca persoane neautorizate sa obtina acces la masina ta.

Vrei sa copiezi o cheie casa, un tag acces, o cheie auto?